Brandveiligheidsvoorschriften

Onze brandinstructies en evacuatieplannen zijn ter inzage beschikbaar. In geval van brand, geen paniek zaaien en het personeel onmiddellijk informeren en / of het dichtstbijzijnde brandalarm activeren.

camera’s

Elke persoon die onze gebouwen betreedt, gaat akkoord met de mogelijkheid om foto’s te maken van hem / haar voor welk noodzakelijk doel dan ook.

consumpties

Als u ons bedrijf bezoekt, bent u verplicht om de consumpties die we verkopen in onze bars of in onze keuken te kopen. Het is verboden om je eigen spullen mee te brengen en te consumeren.

Bezit regelement.

Het is verboden om een ​​van onze eigendommen buiten ons terrein te nemen. Dit omvat resten van voedsel en dranken. In geval van schade aan ons eigendom wordt u verantwoordelijk gehouden voor eventuele reparatie- / vervangingskosten.

Glas

Het is verboden om elke vorm van glas buiten het terrein te nemen.

Goederen verhandelen

Het verkopen of ontvangen van (gestolen) goederen in of rond onze gebouwen is verboden in welke vorm dan ook.

klachten

Als u een klacht heeft, laat dit dan weten aan onze leidinggevende medewerkers. Zorg er ook voor dat u uw klacht rechtstreeks indient nadat de reden voor uw klacht is gevonden – als u dit nalaat, vervalt uw recht op beroep.

Kleding

Houd alstublieft rekening met onze dresscode. Dit betekent: geen korte broeken, sneakers, hoeden en / of andere items die niet passen bij onze mate van formaliteit.

Seksuele intimidatie

We hebben een zerotolerancebeleid met betrekking tot seksuele intimidatie.

Wapens.

Het gebruik of het dragen van een of ander wapen is ten strengste verboden en zal resulteren in onmiddellijke verwijdering uit ons pand.

Parkeren van uw voertuig / fiets

Parkeer uw voertuig / fiets op de daarvoor bestemde plaatsen. De kans bestaat dat we verkeerd geparkeerde voertuigen / fietsen verwijderen.

Groepen mensen

In geval van dreiging hebben we het recht om toegang tot onze gebouwen te onthouden aan grote groepen mensen.

Verdovende middelen

Het gebruiken, gebruiken of vervoeren van drugs is ten strengste verboden en zal resulteren in onmiddellijke verwijdering uit ons bedrijf.

Veiligheidscontrole

Om een ​​optimale veiligheid voor onze bezoekers te garanderen, bestaat de mogelijkheid dat u een veiligheidscontrole moet ondergaan. Dit kan gebeuren tijdens het invoeren, maar ook als u het pand al bent binnengegaan.

Volumeniveaus Verschillende ruimtes in ons bedrijf produceren volumes boven 85 DB (a). Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor negatieve neveneffecten op uw gehoor die hierdoor kunnen worden veroorzaakt, en willen erop wijzen dat het betreden van deze gebieden op uw eigen risico gebeurt.